Theorieles

Rijschool Green verzorgd samen met Theorie & Praktijk-Centrum Amstelveen klassikale theorielessen.

De klassikale theorieles is 1 keer per maand en kost voor cursisten van Rijschool Green slechts € 125,-- Kijk voor meer informatie op www.TPCA.nl

Theorie-examen: Om goed en veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer, is het heel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de theorie die het verkeer met zich meebrengt. 

De benodigde theorieboeken zijn bij Rijschool Green uit voorraad leverbaar. Houdt er wel rekening mee dat voorde meeste theorie-examens een wachttijd van 2 tot 4 weken geldt, dus meld je tijdig aan. 

Theorie via de computer: Via Rijschool Green kan je op je eigen computer op het moment dat het jou uitkomt theorie leren. Als je ingelogd bent met je unieke code die je ontvangen hebt via Rijschool Green, krijg je toegang tot de uitgebreide theorie cursussen. 
Je leert de theorie door het maken van vragen en oefenexamens, mede door de korte video films leer je snel en op een leuke manier je theorie. Makkelijker kan niet. Is iets niet helemaal duidelijk “geen punt”? We leggen het je graag en gratis uit, ook dat is Rijschool Green. 

Voor alle vragen en/of afspraken bel je met het centrale nummer van Rijschool Green: 020 345 1 333

BGFCBR BOVAG