Rijangst

Kent u dat gevoel: hartkloppingen, zwetende handen, misselijk bij de gedachte aan auto rijden? Rijangst is een veel voorkomende angst. Bang voor tunnels, snelwegen, bruggen, files, drukte enzovoort. Rijangst heeft verschillende mogelijke oorzaken en meestal verstrekkende gevolgen. Schaamte, verwijten en irritaties, gevoel van afhankelijkheid, mislopen van een baan. Mensen met rijangst hebben één overeenkomst: autorijden is geen ontspanning. Helaas gaat rijangst niet zomaar over. Los het vandaag nog op. Er is een gespecialiseerde begeleiding mogelijk die u van uw rijangst verlost zodat u weer ontspannen op weg kan. Met alle grote voordelen van dien.

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE OVER RIJANGST.


Hoe veilig bent u in het verkeer?

De laatste jaren is de verkeersdrukte enorm toegenomen en zijn er veel verkeersregels veranderd. Die maakt deelname aan het verkeer niet eenvoudiger.

Naarmate de leeftijd toeneemt, neemt het reactievermogen af. Dit bemoeilijkt het autorijden en kan eventueel gevaarlijke situaties opleveren voor u en uw medeweggebruikers.  Het is dan ook van groot belang om uw rijvaardigheid te blijven trainen. Wij bieden u een rijvaardigheidstraining die er voor zorgt dat u weer helemaal op de hoogte bent van de laatste verkeersregels en weer goed in staat bent veilig auto te rijden.

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE OVER OUDEREN IN HET VERKEER.

BGFCBR BOVAG