Opfrisles(sen)

Heb je door omstandigheden langere tijd niet meer achter het stuur gezeten, bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, onzekerheid of omdat je partner altijd rijdt! Je mag en kan dus wel rijden, maar je wilt even de puntjes weer op de i zetten, volg dan bij Rijschool Green een opfrisles. 

Een opfrisles kan een algemeen karakter hebben of een meer specifiek probleem aanpakken. Samen met een van onze instructeurs kun je die onderdelen oefenen waar je moeite mee hebt en zit je zo weer rustig en veilig achter het stuur.

Ook als je op basis van een Geneeskundig Verslag of Naderonderzoek Rijvaardigheid door het CBR bent uitgenodigd om een rijtest af te leggen, ben je bij Rijschool Green aan het juiste adres.
Voor deze rijtest moet je  beschikken over een goedgekeurde lesauto. Je doet er verstandig aan om in overleg met ons, een datum bij het CBR te reserveren. Hierdoor ben je er van verzekerd een rijtest af te leggen met een goedgekeurde lesauto. 
Wij adviseren altijd om van te voren een opfrisles te nemen, zodat je kunt wennen aan onze lesauto en wij kunnen laten zien wat er verwacht wordt tijdens je rijtest. Aan het einde evalueren wij de les(sen) en geven een vrijblijvend advies.

Wij gaan er van uit dat er nog vragen zijn, bel, mail of kom vrijblijvend langs en wij leggen alles tijdens een kop koffie of thee duidelijk aan je uit, daar zijn we voor. 

Voor alle vragen en/of afspraken bel je met het centrale nummer van Rijschool Green: 020 345 1 333

BGFCBR BOVAG