Klassikaal theorieles

Rijschool Green & TPCA

Rijschool Green geeft in samenwerking met TPCA - Theorie & Praktijk-centrum Amstelveen, theorie cursussen voor de Auto (B), Motor (A) en de Bromfiets (AM).

Dankzij de fijne samenwerking tussen Rijschool Green & TPCA, krijgen Rijschool Green klanten een korting van € 20,- op een klassikale theoriecursus van TPCA. Deze cursus + CBR theorie-examen kost normaal gesproken € 145,-

Cursisten van Rijschool Green betalen dus maar € 125,- 

De opleiding

De theorie opleiding bij TPCA duurt 1 dag. We starten om 09:00 uur met de klassiekale opleidingen en we eindigen rond 16:00 uur. 's ochtends zal de instructeur theorieles geven. Door deze theorieles wordt je helemaal klaargestoomd om 's middags de oefen examens te maken. Deze oefen examens zullen precies hetzelfde gaan zoals het ook bij het officele CBR examen gaat. Je komt dus niet voor verrassingen te staan!

Als de oefen examens gemaakt zijn krijg je gelijk de uitslag en weten we meteen aan welke punten we nog moeten werken.

Wij reserveren voor jou je theorie examen bij het CBR. Je hoeft daar dus zelf niets voor te regelen. Elke derde zaterdag verzorgen we de theorieopleiding in Amstelveen. De prijs is inclusief het examen bij het CBR.

Leermateriaal

Om je nog beter te kunnen voorbereiden op het examen zijn er bij ons ook boeken, een CD rom of internet examentrainingskaarten te koop. Deze leermaterialen zijn te verkrijgen voor de auto, motor en bromfiets. 

  • Complete theorie cursus (aanbevolen)

 

€ 69,-

  • Theorieboek
 

€ 24,50

  • Vragenboek
 

€ 24,50

  • Theorieles CD-rom
 

€ 24,50

BGFCBR BOVAG