Auto (B)

Categorie B auto rijbewijs (ook automaat)

Het auto rijbewijs is misschien wel het meest gewilde roze kaartje van allemaal. Voor de één is het van belang voor het werk of om economische redenen, voor de ander opent het andere wegen. De exameneisen van vandaag de dag vragen een gedegen voorbereiding. Rijschool Green voorziet hierin als geen ander.

Naast een gestructureerde opleiding met nieuw en perfect onderhouden materiaal, is Rijschool Green altijd op zoek naar de perfecte balans voor de leerling. Kortom: het traject wordt zoveel mogelijk afgestemd op jou als leerling, waardoor iedere cursist rijles volgt in zijn/haar eigen tempo. Bij Rijschool Green zal je zien dat het volgen van rijlessen hartstikke leuk is.

Het examen vereist veel zelfstandigheid en oplossend vermogen van jou als leerling. Rijschool Green heeft daarom een modern lesprogramma wat jou zo snel mogelijk op het juiste niveau brengt. Begin dus nu aan de rit die je rechtstreeks naar je rijbewijs brengt!

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor voor alle info over het rijles B. 

CBR


automatische versnellingsbakCategorie B automaat: Voor het volgen van rijles in een auto met automatische versnellingsbak, ben je bij Rijschool Green natuurlijk ook aan het juiste adres. Steeds meer cursisten kiezen voor het rijden met een automaat vanwege de vele voordelen. Ben je in een dergelijke rijopleiding geïnteresseerd, houd er dan wel rekening mee dat je, na het behalen van het rijles met automaat, niet mag rijden in een handgeschakelde auto. 


Voor meer informatie, neem even contact op met Rijschool Green.


Theorie-examen: Als je rijles wilt gaan volgen, moet je zorgen dat je voor de dag van je praktijk examen ook in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat B. De benodigde theorieboeken zijn bij onze rijschool uit voorraad leverbaar. Houd er wel rekening mee dat voor het theorie-examen meestal een wachttijd van 2 tot 4 weken geldt, dus meld je tijdig aan.

Theorie via de computer: Via Rijschool Green kan je op je eigen computer op het moment dat het jou uitkomt theorielessen volgen en de nieuwste examens maken, makkelijker kan niet. Snap je iets niet “geen punt” we leggen het je graag en gratis uit, ook dat is Rijschool Green.

Zelf je rijles plannen: Met je unieke inlogcode kan je zelf lessen inplannen, wijzigen of afmelden op het moment dat het jou uitkomt. Dat is mogelijk op iedere computer, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het kan zelfs met je smartphone. Na iedere wijziging ontvangt de rijles, de instructeur en jij zelf ook direct automatisch een e-mail met de door jou aangepaste agenda.


Eigen verklaring: Voor dat je op mag voor het praktijk examen moet je een eigen verklaring hebben ingevuld en ondertekend. De eigen verklaring is een formulier met vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Als een of meer vragen met ja zijn beantwoord is onderzoek door een arts nodig, deze moet dan een aantekening op de eigen verklaring zetten. Rijschool Green heeft deze eigen verklaring en kan je er alles over uitleggen.  

BGFCBR BOVAG